Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 14 common:people_all_forms

"День відкритих дверей"

Date: 2 березня 2023 о 14:24, Refreshed 7 березня 2023 о 10:29
112 views

Сьогодні в нашій школі відбулося "День відкритих дверей". Цей вид роботи потребує єдності школи, батьків, учнів, сприяє згуртуванню шкільного колективу.

У 7-Б класу проводила урок вчителька біології Тудосій Анжела Василівна. На тему: „Загальна характеристика ссавців" Мета уроку:Ознайомити учнів із середовищем існування,зовнішньої будови,покривами ссавців,розкрити прогресивні риси,які дозволили їм розселитися на Землі. Виховувати бережливе ставлення до природи. Використала: Картки,ноутбук, підручник.

У 5 - Б класі вчителька фізичної культури Піцул Адела Василівна провела відкритий урок -закріплення набутих вмінь та навичок з модулів «Черлідінг», «Настільний теніс », «Гімнастика»
Мета : Сприяти вихованню в учнів потребу у систематичних заняттях фізичною культурою та спортом, розвивати морально-вольові якості засобами фізичних вправ та рухливих ігор.
Завдання уроку: 1)Повторити та закріпити набуті навички та уміння:
а) « Черлідінг »-базові позицій рук
б) «Настільний теніс »- жонглювання тенісним м'ячем.
в) «Гімнастика»- перекид уперед через гімнастичний обруч
2) Сприяти розвитку фізичних якостей учнів засобами фізичних вправ.
3) Виховувати в учнів свідоме ставлення до власного здоров’я, стимулювати бажання до всебічного фізичного розвитку, виховувати почуття колективізму та взаємодопомоги.

Вчителька Жижиян Марія Петрівна проводила відкритий урок p інформатики у 6 класі на тему: "Вдосконалення презентації. Виступ перед аудиторією з власною розробленою презентацією". Учні добре підготовили і виступили з презентації на тему: "Мій улюблений вид спорту."

У 9 класі Попович Надія Миколаївна, вчителька української мови та літератури? провела відкритий урок на тему: "Доля жінки у творах Тараса Шевченка" До уроку учні підготувались заздалегідь: виготовили стінгазети, підготували реферати... Урок був дуже цікавим, змістовим. Дев'ятикласники читали уривки з творів Шевченка, аналізували прочитане, шукали звязок з сучасністю. Я думаю, що цей урок вони будуть пам'ятати завжди, адже жінка це не тільки мати, це Берегиня людського роду.

Ниміжан Світлана Іванівна, вчитель початкових класів, правела відкритий урок у 3-А класі на тему: "Хліб - найбільше багатство".
Мета : Розширити знання дітей про шлях хліба з поля до столу. Довести до відома дітей, що хліб результат праці людей багатьох професій. Збагатити знання про народні звичаї, що пов'язані з ним. Виховувати повагу до праці хлібороба, прищеплювати дбайливе ставлення до хліба.

У 1-Б класі Торончук Стелла Василівна, вчителька початкових класів провела відкритий урок на тему: Готуємося до вивчення віднімання чисел 6,7,8,9.
Мета: формувати вміння додавати і віднімати числа частинами, виконувати додавання на основі переставлення доданків, здійснювати підготовчу роботу до ознайомлення із способом, віднімання чисел другої п'ятірки: на основі складу чисел вчити змінювати його сумою двох доданків, закріплювати розуміння взаємозв'язку арифметичних дій додавання і віднімання, вчити віднімати від суми двох чисел один із доданків, учити ставити запитання до поданої умови, добирати до неї схему та вираз, учити розв'язувати задачі.
А також у 4-му класі провела урок читання вчителька Русу Катерина Георгіївна на тему: Poezia "Oaspeții primăverii de Vasile Alecsandri".

Comments:
Only authorized users can leave comments.